Een weddingplanner, zodat jullie echt nergens meer aan hoeven te denken

Jullie hebben behoefte aan een weddingplanner omdat jullie:

  • allebei een drukke baan hebben, waardoor jullie niet veel tijd hebben om alle voorbereidingen zelf te doen;
  • plannen en organiseren simpelweg niet jullie sterkste kant is, en hier dus ook niet mee bezig willen zijn;
  • er zeker van willen zijn dat alles echt goed georganiseerd wordt, en dat aan alles wordt gedacht;
  • geadviseerd willen worden voor de leukste en beste leveranciers, die ook nog binnen jullie budget vallen;
  • ultiem onbezorgd willen genieten van alles wat komt kijken bij jullie bruiloft.

Als weddingplanner vind ik het heerlijk om dingen te regelen, te plannen en te organiseren. Geen vraag is te gek, en ook uitdagingen zijn meer dan welkom. Door te kiezen voor You & I Weddings als jullie weddingplanner, zijn jullie er zeker van dat jullie echt onbezorgd kunnen genieten van alle voorbereidingen en natuurlijk ook op de trouwdag zelf.

Geen slapeloze nachten nodig

Wanneer jullie kiezen voor een weddingplanner, zullen jullie geen slapeloze nachten meer hebben. In ieder geval niet van de stress. De dag voor de bruiloft zullen er natuurlijk een hoop gezonde zenuwen zijn, en dan is het heel begrijpelijk als je dan wat minder goed slaapt.

Maar wat betreft de voorbereidingen, is het natuurlijk niet de bedoeling dat jullie stress krijgen en hierdoor minder goed zullen slapen. Daarvoor hebben jullie mij, jullie weddingplanner. Jullie wandelende agenda, wandelende checklist, ik denk aan alles en zorg ervoor dat niets vergeten wordt in de organisatie en uitvoering van jullie bruiloft.

Op basis van jullie wensen ga ik aan de slag met het benaderen van de beste en leukste leveranciers, die er samen voor zullen zorgen dat jullie bruiloft uniek en om nooit te vergeten wordt. Een goede samenwerking staat voor mij hierin centraal. Ik werk dan ook graag samen met leveranciers waarvan ik weet dat zij goed met elkaar kunnen samenwerken, vooral als zij veel op elkaars lip zitten.

En stel dat jullie buiten trouwen, dan zal ik er altijd voor zorgen dat er een goed alternatief staat voor wanneer het slecht weer is. Niets wordt aan het toeval overgelaten, zodat bij laatste, grote veranderingen, ook geen reden is voor stress. Met een goed draaiboek, een fijn opgesteld programma en mij als jullie weddingplanner, kunnen jullie relaxed het huwelijksbootje instappen.

Wat hebben andere bruidsparen ervaren van deze dienst?

Wat kost You & I Weddings als weddingplanner?

Doordat iedere bruiloft uniek is, kan ik helaas niet nu al laten weten hoeveel jullie zullen betalen voor mij als jullie weddingplanner. Ik werk op basis van een vast uurtarief en maak van tevoren een reële inschatting van de benodigde uren. Op basis hiervan weten jullie altijd vooraf wat jullie uiteindelijk zullen betalen.

De prijzen voor een weddingplanner starten vanaf €3.800 inclusief btw en reiskosten. Voor een gedetailleerde offerte plan ik altijd eerst een vrijblijvende kennismaking in om jullie wensen in kaart te brengen.

Foto: Miss Smile Photography