De mooiste styling, perfect afgestemd op het thema van jullie bruiloft

Jullie bruiloft is natuurlijk niet compleet zonder de mooiste en meest passende styling. Maar op jullie trouwdag zijn jullie natuurlijk niet in de gelegenheid om dit ook zelf op te gaan zetten. En jullie familie en vrienden willen jullie hier natuurlijk ook niet mee opzadelen. Wat dan?

You & I Weddings kan voor jullie de styling compleet verzorgen naar jullie wensen. Daarbij wordt goed gekeken naar de stijl of het thema die jullie gekozen hebben voor jullie bruiloft. In combinatie met jullie wensen zullen wij een stylingplan maken. Door naar alle details van jullie bruiloft te kijken, wordt ervoor gezorgd dat de styling perfect aansluit bij alles omtrent jullie bruiloft, dus bijvoorbeeld ook de uitnodigingen.

Verhuur

You & I Weddings heeft een aantal materialen in bezit die aan jullie verhuurd kunnen worden voor de styling. Hier kunnen jullie behoorlijk wat kosten mee besparen ten opzichte van het zelf kopen. Om ervoor te zorgen dat jullie styling echt compleet aansluit bij jullie wensen, wordt er vaak samengewerkt met verhuurbedrijven. Zij stellen de materialen beschikbaar, You & I Weddings zorgt voor de vooraf afgesproken uitvoering van de styling.

Deze dienst wordt vaak aangeboden in combinatie met weddingplanning en ceremoniemeesterschap.

Kosten

Iedere bruiloft is uniek, zo ook die van jullie. Vooral met styling is het erg lastig inschatten welke kosten hierbij komen kijken. Tijdens de kennismaking zullen wij jullie wensen in kaart brengen, op basis waarvan een gedetailleerde offerte gemaakt zal worden. Dit allemaal is geheel vrijblijvend. Er wordt gewerkt met een uurtarief van €55, dit is inclusief btw en exclusief materiaalkosten, verhuurkosten en reiskosten.

Foto: Miss Smile Photography