Mystic Bridal – strandbruiloft

Een week voor deze shoot plaatsvond kreeg ik een berichtje van Mandy. Zij was bezig met het organiseren van een styled shoot. En zocht nog een weddingplanner die voor een tof bruidsboeket kon zorgen, op de dag zelf kon ondersteunen en de styling zou kunnen regelen. Na haar moodboard gezien te hebben, zei ik meteen; ja! Wauw, wat zag dat er gaaf uit.

Work hard, play hard

Voor we begonnen met de voorbereidingen en het maken van de foto’s, hebben we eerst lekker wat met zijn viertjes gegeten bij de locatie. Ik kende alleen Mandy, dus dit was meteen een super leuke manier om ook de visagist en het model te leren kennen. Heerlijk dineren aan het strand, dat was zeker geen straf. Maar na de buikjes gevuld te hebben, moest we natuurlijk wel aan de slag. Wat totaal niet als werken voelde, het was een en al plezier.

Jurken en kapsels; 1 is niet genoeg

Victor’s Wedding Design heeft de jurken geleverd voor de shoot. En 1 jurk was zeker niet genoeg. Hoeveel jurken tel jij op de foto’s? En bij al die verschillende jurken passen weer andere bruidskapels. Marion was er maar druk mee met de shoot. Maar binnen een handomdraai wist zij een compleet andere look neer te zetten, die perfect aansloot bij de jurk die op dat moment op de foto werd gezet. Door deze shoot kun je als bruid heel veel inspiratie opdoen. Niet alleen voor de bruiloft zelf. Maar vooral ook voor het bruidskapsel en de trouwjurk.

Met je trouwjurk het water in

De meest gave foto’s heb ik al voorbij zien komen van bruidsparen die het water in zijn gegaan met hun trouwkleding. Dit levert echt de mooiste en meest unieke beelden op. Die foto’s zie je niet zomaar bij je buurvrouw in een mooie fotolijst staan. En dit keer mocht ik het live meemaken dat de trouwjurk het water in ging. De beelden liegen er niet om. Vooral de combinatie met de jurk waarmee Janneke het water in is gegaan, vind ik echt overtreffend. De losse rok die soepel viel en mee waaide met de wind. De glimmende top, waardoor het zo glamoureus is. Het deed mij toch een beetje denken aan een zeemeermin, maar dan toch weer heel anders.

De volgende leveranciers hebben een bijdrage geleverd aan deze magische en bijzonder shoot:

Deze shoot is gepubliceerd bij Girls of Honour.