Dinertafel stylen

 

Wie met jullie aan de slag gaat voor het creëren, voorbereiden en uitvoeren van jullie bruiloft? Dat ben ik, Naomi! Ik ben de drijvende veer achter You & I Weddings, wat ik met ontzettend veel plezier doe. Op deze pagina lees je meer over mij als persoon, mijn toevoegde waarde voor jullie, mijn kernwaarden en mijn missie.

Voor een bruiloft passend bij het seizoen

You & I Weddings is dé weddingplanner voor een typische seizoensbruiloft, zoals een super gezellige farm wedding in de mooie zomer of een betoverende winterbruiloft in een mooi kasteel met warme haarden. De seizoenen hebben zoveel moois te bieden, waardoor het gewoon zonde zou zijn om hier geen gebruik van te maken voor jullie bruiloft.

Wie ben ik?

Tijdens mijn opleiding merkte ik al dat het organiseren en plannen helemaal voor mij is weggelegd. Dat was immers ook waarvoor ik de opleiding gekozen had. Maar dat het organiseren van bruiloften helemaal mijn ding is, dat had ik een paar jaar geleden nooit gedacht. Tot ik nu mijn eerste bruiloften en styled shoots heb gehad.

Doordat ik goed ben in het behouden van overzicht, stressbestendig ben en ook nog eens heel enthousiast, ga ik er helemaal voor om jullie bruiloft tot een succes te brengen. Daarnaast ben ik erg voorstander van persoonlijk contact. Hoewel de wereld in een razend tempo steeds digitaler wordt, verkies is toch echt een persoonlijke afspraak onder het genot van een heerlijk kopje thee, in plaats van een gesprek via Skype.

Mijn persoonlijke stijl is minimalistisch; less is more. In de basis zal ik vaak een rustige opstelling adviseren, en daarbij met een aantal verrassende en unieke details werken. Dit kwam heel goed naar voren in de styled shoot met het thema Belle & het Beest. Samen met mijn collega’s uit de trouwbranche, zorg ik ervoor dat jullie onbezorgd kunnen genieten van jullie trouwdag. Een dag om nooit meer te vergeten.

Heel kort over mij persoonlijk: ik ben 23 lentes jong, een echte kattenliefhebber, buitenmens, boekenwurm en ik woon samen met mijn grote liefde in een lekker knus appartement in Hilversum. Stiekem kunnen wij niet wachten tot wij kunnen gaan verhuizen.

Mijn toegevoegde waarde als jullie weddingplanner

Door mijn ervaring binnen de trouwbranche beschik ik over een uitgebreid netwerk aan leveranciers, met stuk voor stuk hun eigen kwaliteiten. Hierdoor kan ik voor jullie de beste en leukste leveranciers aanbevelen voor jullie bruiloft.

Met mijn creativiteit en out-of-the-box benadering, kan ik ervoor zorgen dat jullie bruiloft echt van jullie wordt. Een bruiloft die echt uniek is voor jullie, en niet ook zo gebruikt zou kunnen worden voor de bruiloft van je collega.

Doordat ik aan ieder detail van jullie bruiloft denk, hoeven jullie daar niet meer over te stressen. Jullie hoeven slechts antwoord te geven op mijn vragen, en ik zorg voor de rest.

Door veel beurzen te bezoeken, tijdschriften te lezen, blogs in de gaten te houden, ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste trends binnen de branche. En daardoor weet ik ook heel goed wat wel en niet mogelijk is.

 

Foto: Miss Smile Photography

Onbezorgd genieten van al jullie voorbereidingen met mij als jullie weddingplanner?

Betrokken

 

Het organiseren en creëren van jullie bruiloft zie ik echt als een samenwerking. Zonder jullie kan ik niet de bruiloft organiseren waar jullie van dromen. Ik zal het tijdens de samenwerking dan ook altijd over een wij hebben in plaats van jullie en ik als jullie weddingplanner.

Om een bruiloft te kunnen creëren die echt aansluit op jullie persoonlijkheid en emotie, zullen wij ook op persoonlijk vlak wat meer de diepte in gaan. Ook hierin ben ik erg betrokken.

Veel van de bruidsparen van You & I Weddings verhuizen tijdens de voorbereidingen van hun bruiloft. Ik vind het dan maar al te leuk om ook te horen hoe dit hele proces gaat.

Betrouwbaar

 

Mijn betrouwbaarheid waarborg ik op verschillende manieren. Zo ben ik actief in de communicatie. Regelmatig stuur ik jullie updates over het verloop van de voorbereidingen, ook als ik bijvoorbeeld niet zo heel veel te vertellen heb als ik nog op reacties wacht. Ook zullen jullie precies weten wanneer ik wel en niet werk en dus kan reageren op jullie vragen.

Daarnaast ben ik er altijd eerlijk over of ik iets wel of niet weet en wel of niet kan. Als ik iets niet weet, doe ik mijn uiterste best om het uiteindelijk toch te weten komen. Als ik iets niet kan uitvoeren wat buiten mijn werkzaamheden ligt, zal ik jullie altijd een passend alternatief adviseren.

Transparant

 

Ik ben fan van openheid en transparantie, zodat ook jullie weten waar jullie aantoe zijn. Jullie zullen bijvoorbeeld dus niet snel afvragen waarom jullie een bepaalde prijs voor mijn dienstverlening betalen. In de offerte staat alles gespecificeerd en ook in tekst uitgelegd.

Daarnaast ben ik tijdens het kennismakingsgesprek open en eerlijk over de verschillende diensten die ik aanbied, en welke ik voor jullie het meest passend vind. Hiervoor kijk ik naar jullie benoemde wensen en het budget dat jullie beschikbaar hebben voor jullie bruiloft.

Mijn missie

Het is mijn missie om jonge en moderne bruidsparen die geen tijd vrij kunnen of willen maken te helpen met het creëren en voorbereiden van hun bruiloft, compleet afgestemd op hun persoonlijkheid en het seizoen. Hierdoor kunnen jullie als bruidspaar onbezorgd genieten van jullie bruiloft en alle voorbereidingen ervan, zonder dat jullie ieder vrij uurtje aan jullie bruiloft hoeven te besteden.