Mijn 5 favoriete dates

Loveshoot - favoriete dates

Jullie bruiloft plannen en voorbereiden is al spannend en stressvol genoeg, als jullie ervoor kiezen om alles zelf te doen. Maar ook als jullie gebruik maken van een weddingplanner is het echt geen overbodige luxe om regelmatig te blijven daten met elkaar. In deze blog deel ik graag mijn 5 favoriete dates met jullie, als inspiratie voor jullie eigen dates.

Time to relax

Soms wil je gewoon een date waarbij je niet zo veel hoeft te doen. Lekker relaxen, met heerlijk eten. De beentjes om hoog, aandacht alleen voor elkaar. Hierbij mijn twee favoriete relax-dates.

#date met heel veel eten

Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik echt een fan ben van eten. En dan hoeft dat echt niet fancy te zijn, een pizza of een bord pasta vind ik al enorm lekker. Ik vind het vaak dan ook al hartstikke leuk om samen met mijn vriend ergens te lunchen, dineren of lekker te picknicken. Dit laatste hebben we alleen nog nooit gedaan, daar moeten we maar snel verandering in aanbrengen! Wij gaan sowieso nooit zo vaak uit eten, waardoor zelfs uit eten voor ons toch wel speciaal blijft.

#zonsondergang: nature’s beauty

Zonsondergangen, wat blijf ik die ontzettend mooi vinden, vooral als de lucht zo mooi roze en rood kleurt. Vroeger zei ik blijkbaar altijd: mama, mama, de lucht staat in brand! Ik blijf het zo mooi vinden om te zien, net als de zonsopkomst. Voor mij is het dan ook een ultieme date om heerlijk naar een hoog plekje te gaan, of lekker naar het strand en de zon zien verdwijnen. En om het romantisch te maken, is een flesje bubbels en een lekker hapje hierbij natuurlijk hemels.

Mijn favoriete dates

Nieuwe avonturen

Maar ook nieuwe avonturen samen aangaan, of een wat actievere date vind ik erg leuk om te doen (ook al is mijn lichaam het daar niet altijd mee eens). Mijn favoriete dates in de categorie: actief.

#midgetgolf

Dit blijf ik zo leuk vinden om te doen. Vooral nu ik ontdekt heb dat er eindelijk eens een spelletje is waarbij ik kan winnen van mijn vriend (en hij kan absoluut niet tegen zijn verlies, hihi). Bij Lage Vuursche zit een ontzettend leuke midgetgolf-tuin. Eigenlijk is dit ook de enige midgetgolf waar ik heen ga. Gewoon omdat dit de leukste is. Lekker in de buitenlucht, in de tuinen. Voor ons een hele leuke date, die ook leuk is voor onze lachspieren.

#sup it up!

Suppen, ik heb dit werkelijk waar nog nooit gedaan, maar het lijkt mij super leuk om eens te doen. Vorig jaar kwam mijn vriend ineens met dit spontane idee, dat wij dit jaar maar eens uit moeten gaan voeren. Vooral aangezien we toch wel in een behoorlijk waterrijke omgeving wonen. Met een kwartiertje staan we aan de Loosdrechtse Plassen. Ben erg benieuwd of dit in mijn lijstje blijft staan, of dat ik het toch niet zo spectaculair vond.

#toerist in eigen land

Ook een nieuwe stad of omgeving ontdekken met zijn tweeën vind ik ontzettend leuk. Een paar weken terug zijn wij een nachtje naar Maastricht/Valkenburg geweest. Ontzettend leuk om ook eens andere steden te zien, vooral aan de andere kant van het land. Je komt altijd wel dingen tegen die je in je eigen dorp of omgeving niet zo snel tegenkomt. Bijvoorbeeld de Mergelgrotten in Valkenburg. Dit was voor ons een hele nieuwe ervaring. En eerlijk is eerlijk, Nederland heeft ook genoeg leuke steden en dorpen om samen te ontdekken, daarvoor hoef je echt niet per se naar het buitenland.

Wat is jouw favoriete date? Ik ben heel erg benieuwd! Laat je het weten in een reactie?

Author: Naomi

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *