Verschillende diensten, van ultiem genieten tot veel zelf doen met behulp van tips

You & I Weddings biedt verschillende diensten zodat jullie kunnen genieten van het organiseren en plannen van jullie bruiloft. Er kan niets veranderd worden aan het feit dat het een hoop werk is om alles te regelen. Maar hoe fijn is het als jullie kunnen genieten van het organiseren van jullie bruiloft, in plaats van een jaar lang met stress rondlopen.

Afhankelijk van jullie budget en wensen zullen wij samen tijdens de kennismaking kijken naar welke dienstverlening het beste aansluit. Op basis hiervan wordt de offerte gemaakt met daarin alles wat wij besproken hebben.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Weddingplanner

Kies voor een weddingplanner als jullie echt alles uit handen willen geven, omdat jullie bijvoorbeeld heel erg druk zijn met jullie werk. Of als jullie simpelweg niet zo van het organiseren zijn. Jullie hoeven alleen maar leuke dingen te doen, zoals taarten proeven, jullie trouwkleding uitzoeken en elkaar het ja-woord geven op de trouwdag zelf. Klinkt dat niet als muziek in de oren?

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Ceremoniemeester

Jullie vinden het leuk om zelf de grootste voorbereidingen te treffen voor jullie bruiloft, of zitten net wat krapper in jullie budget. De laatste maanden voor jullie bruiloft willen jullie meer tijd vrij hebben voor elkaar en gaan ontspannen. In de laatste maanden neem ik alles voor jullie uit handen, zodat jullie zeker weten dat alles tijdens de trouwdag soepel zal verlopen.

Sprookjesbruiloft Beauty & the Beast

Sprookjesbruiloft Beauty & the Beast

Brainstorm-sessie

Er kunnen verschillende redenen zijn dat jullie geen weddingplanner of ceremoniemeester willen. Toch kan het zijn dat jullie met enorm veel vragen zitten voor het plannen van jullie bruiloft, want hoe stel je eigenlijk een reëel budget op, of maak je een prettig programma. En dan ben ik nog niet eens begonnen over al die leveranciers waaruit jullie kunnen kiezen. Boek een brainstorm-sessie en krijg antwoord op al jullie vragen.

Styling

Styling wordt vaak aangeboden in combinatie met weddingplanning en ceremoniemeesterschap. Jullie willen natuurlijk de mooiste styling voor op jullie bruiloft, die ook nog eens perfect aansluit bij het seizoen en het thema dat jullie gekozen hebben voor jullie bruiloft. Samen kijken wij naar alle details van jullie bruiloft, op basis waarvan een stylingplan gemaakt wordt. Zelfs met de trouwkaart moet het matchen.

Sprookjesbruiloft Beauty & the Beast

Fotocredits: Pura Photography, Miss Smile Photography