Een ceremoniemeester, zodat jullie écht kunnen genieten van jullie bruiloft.

Jullie hebben behoefte aan een ceremoniemeester omdat jullie:

 • het ontzettend leuk vinden om zelf met de organisatie aan de slag te gaan;
 • niet jullie familie of vrienden willen belasten met deze toch wel zware taak;
 • er wel zeker van willen zijn dat alles achter de schermen goed blijft verlopen;
 • en als het niet goed loopt, zo snel en goed mogelijk opgelost wordt;
 • vooral gewoon heel graag willen genieten van een onbezorgde bruiloft.

Als professioneel ceremoniemeester zorg ik ervoor dat jullie en al jullie gasten kunnen genieten van al het moois van jullie bruiloft, zonder dat iemand een moment hoeft te missen.

De laatste maanden alles uit handen geven

Als jullie ceremoniemeester neem ik de laatste 3 maanden voor jullie bruiloft alles van jullie over wat betreft jullie bruiloft. Hieronder valt dus ook al het contact met bijvoorbeeld jullie leveranciers en eventueel ook het contact met jullie gasten. In overleg met jullie zorg ik ervoor dat alle laatste dingen geregeld worden die geregeld moeten worden. Vaak vinden bruidsparen het fijn als er ook nog even meegekeken wordt met het ontwerp van de uitnodigingen bijvoorbeeld. Als jullie trouwkaarten nog niet zijn gedrukt, kijk ik ook nog graag mee naar jullie planning. Nu is het namelijk nog niet te laat om kleine wijzigingen door te voeren als blijkt dat jullie eigenlijk te weinig tijd voor het diner gerekend hebben.

We maken daarnaast een gezellig uitstapje naar jullie trouwlocatie(s), waar wij alle details zullen bespreken voor jullie bruiloft. Hierdoor laten wij niets aan het toeval over en kan ik een heel waardevol draaiboek maken. Details die hierin naar voren komen zijn bijvoorbeeld waar jullie elkaar voor het eerst zullen zien, welke muziek jullie afgespeeld willen hebben tijdens de ceremonie, en zelfs wie er voor het taartmes zorgt. Echt aan álles wordt gedacht.

Ongestoord genieten

Op de dag van jullie bruiloft ben ik nog steeds het aanspreekpunt voor al jullie gasten, maar ook jullie leveranciers. Staat de DJ ineens in de file, dan neemt deze contact met mij op. Achteraf zullen jullie niet eens weten dat hij later was. Ik zorg ervoor dat jullie gasten op de juiste plek komen te zitten, dat jullie zelf voorzien zijn van heerlijke drankjes en een perfect gedekte dinertafel.

Wat ik ook maar al te graag doe, is het bewaken van jullie telefoons. Die hebben jullie immers helemaal niet nodig op deze prachtige dag. Jullie worden omringd door alle mensen die waardevol voor jullie zijn. Geniet hiervan, ga offline. Er is nog zoveel tijd over om jullie telefoons te checken.

Wat hebben andere bruidsparen ervaren van deze dienst?

Wat kost You & I Weddings als ceremoniemeester?

Doordat iedere bruiloft uniek is, kan ik helaas niet nu al laten weten hoeveel jullie zullen betalen voor mij als jullie professioneel ceremoniemeester. Ik werk op basis van een vast uurtarief en maak van tevoren een reëel inschatting van de benodigde uren. Op basis hiervan weten jullie altijd vooraf wat jullie uiteindelijk zullen betalen.

De prijzen voor een professioneel ceremoniemeester starten vanaf €1.200 inclusief btw en reiskosten. Voor een gedetailleerde offerte plan ik altijd eerst een vrijblijvende kennismaking in om jullie wensen in kaart te brengen. In deze prijs is in ieder geval het volgende inbegrepen:

 • Opstellen van het draaiboek;
 • Laatste contact met leveranciers;
 • Aanspreekpunt voor jullie gasten;
 • Aanspreekpunt voor jullie leveranciers;
 • Opbouwen van styling op de dag zelf (indien nodig);
 • Zorgen dat alle leveranciers op tijd zijn;
 • Oplossen van eventuele problemen;
 • Assistentie voor de gehele dag; wij komen met twee personen.