Brainstorm-sessie voor jullie bruiloft

Jullie hebben behoefte aan een brainstorm-sessie doordat jullie:

  • niet het budget hebben om de gehele organisatie uit handen te geven;
  • geen idee hebben waar te beginnen met alle voorbereidingen;
  • namen van leveranciers willen die perfect bij jullie bruiloft passen;
  • vastlopen met het opstellen van jullie programma;
  • een super tof thema bedacht hebben, maar niet weten hoe jullie dit concreet gaan vertalen.

Stop moet zoeken op Google en de trouwblogs, en start met het stellen concrete vragen en ontvang concrete adviezen.

Jullie eigen vragenuurtje

De brainstorm-sessie is eigenlijk een soort van vragenuurtje, waarin jullie alle vragen met betrekking tot jullie bruiloft aan mij als weddingplanner kunnen stellen. Denk hierbij aan vragen als: Hoe maken wij een relaxed en toch boeiend programma? Bij wie moeten wij zijn voor de lekkerste taarten? Wie maakt de mooiste foto’s binnen ons budget en regio? Welke locatie past het beste bij onze wensen? Waar kunnen we terecht voor een trouwpak dat anders dan anders is? Hoe stellen wij een reëel budget op? En zo kan ik nog heel veel andere voorbeelden noemen.

Op deze manier kunnen jullie voor een lage investering gebruik maken van een berg kennis en ervaring, zonder dat jullie meteen door jullie hele budget heen zijn. Jullie krijgen tips en tricks mee naar huis, zodat jullie zelf verder aan de slag kunnen met de invulling van jullie bruiloft, zodat jullie toch nog een relaxte dag en planning tegemoet gaan.

Daarnaast denk ik actief met jullie mee en kijk ik verder dan de vragen die jullie stellen. Hebben jullie bijvoorbeeld alleen maar vragen over leveranciers? Dan zal ik zelf komen met vragen over bijvoorbeeld jullie budget, checklist en programma, om er zeker van te zijn dat jullie ook echt goed verder kunnen gaan met de voorbereidingen van jullie bruiloft.

Wat als ik geen antwoord kan geven op een vraag?

Ook ik ben maar mens en kan niet alles weten. Hoewel ik veel ervaring heb met het organiseren en plannen van evenementen en bruiloften, zal ook ik vast wel eens iets niet weten. Wat ik dan doe? Bij mijn collega’s ga ik navragen hoe iets dan precies zit, zodat jullie uiteindelijk alsnog antwoord krijgen op al jullie vragen omtrent jullie bruiloft.

Kosten

Voor deze brainstorm betalen jullie een vergoeding van €65 per uur, inclusief btw en reiskosten. Op basis van de vragen waar jullie nu mee zitten maak ik een inschatting van de benodigde tijd. Komen we tijd te kort? Dan kunnen jullie natuurlijk meteen een nieuwe sessie inplannen. Het is ook helemaal niet gek als jullie gebruikmaken van meerdere sessies gedurende de planning van jullie bruiloft. Bijvoorbeeld een jaar van te voren, weer een half jaar van tevoren en dan nog eens drie maanden voor jullie mooie dag.

Foto: Miss Smile Photography