Alex & Angelique

Op 11 augustus 2018 trouwden Alex & Angelique. Deze dag zijn ze letterlijk Γ©n figuurlijk in het huwelijksbootje gestapt. Het was vooraf even spannend of het mooi weer zou blijven, en gelukkig was het een stralende en zonnige dag. Gelukkig was de periode van meerdere hittegolven voorbij. Het is niet fijn als het bloedheet is op de trouwdag.

Bijzondere dag gevuld met emoties

De bruiloft van Alex & Angelique stond in het teken van allerlei emoties. Zowel geluk als verdriet. Geluk, omdat het een prachtige dag was. De liefde werd volop gevierd. Verdriet voor de mensen die er niet bij konden zijn. Hierdoor kwamen de meest mooie en ook grappige speeches voorbij. En dan heb ik het nog niet gehad over de geloften van het bruidspaar zelf. Een bruiloft met pure emoties. Waar het kippenvel spontaan van op je lichaam staat. Yes please!

Trouwen binnen 7 maanden

In december kwam ik in contact met Alex & Angelique in hun zoektocht naar een weddingplanner. Via via waren zij bij mij terecht gekomen en ontstond het eerste contact. Kort daarna hebben wij meteen de kennismaking ingepland om te kijken of de klik en het vertrouwen er was. Ook de mogelijkheden werden besproken. Voordat ik weer naar huis ging lieten zij al weten dat zij You & I Weddings als hun weddingplanner in wilden huren.

Tijdens het kennismakingsgesprek vertelden Alex & Angelique dat zij het liefst de volgende zomer al in Amsterdam wilden gaan trouwen. Dat betekende dat er snel gewerkt moest worden en veel geregeld moest worden in een korte periode. Doordat zij You & I Weddings als weddingplanner hebben ingehuurd, is dit zonder problemen verlopen. Alles wat geregeld moest worden, was geregeld voor hun trouwdag. Tot in de details. Niets werd aan het toeval over gelaten.

 

Fotocredits: Madelon Tijdink Photography

Willen jullie net als Alex & Angelique een persoonlijke bruiloft die totaal aansluit op jullie als bruidspaar? Willen jullie alles voor de bruiloft uit handen kunnen geven, zodat jullie zeker weten dat alles goed geregeld is? Stuur mij een mailtje of vul het contactformulier in. Dan kijk ik graag met jullie mee naar de mogelijkheden.